Lucydijkmantrio

Eigenzinnige artiesten

met een uniek popgeluid

 

Het LucyDijkmanTrio bestaat uit drie rasartiesten die elkaar  muzikaal uitdagen en steeds de juiste balans weten te vinden tussen gevoel en muzikale hoogstandjes, gebaseerd op de Nederlandstalige composities geschreven door Lucy Dijkman.

 

Lucy Dijkman (zang en piano) heeft furore gemaakt als rockzangeres, maar laat je eveneens genieten van een romantische pianoballade of levenslied. Haar volle stemgeluid en herkenbare teksten slepen je mee in een swingend avontuur.

 

Hans Alink (drums, percussie en zang) is een zeer ervaren drummer en percussionist die een gedegen fundament onder het LucyDijkmanTrio legt en met zijn achtergrond vocalen een perfecte harmonie vormt met de zang van Dijkman en Huijing.

 

Peter Huijing (gitaren en zang) is niet bang om zich buiten de gebaande muzikale paden te bewegen. De elektrische en de akoestische gitaar hebben geen geheimen meer voor hem. In zijn spel zijn invloeden herkenbaar uit zijn reizen door Mediterrane landen, maar ook uit de brede blues- en popgeschiedenis .

 

Lucy en de twee mannen hebben hoorbaar veel ervaring en weten elkaar feilloos te vinden in de composities van Lucy Dijkman. De Nederlandstalige luisterpop  van het LucyDijkmanTrio vormt samen met artistiek beeldend materiaal een uitdagend theaterprogramma vol levenslust en met thema’s die zowel optimisme, humor als confronterende emoties niet uit de weg gaan.

 

Een traan, een schaterlach en aanstekelijke ritmes houden elkaar in evenwicht en laten dit Trio steeds weer op beide benen landen. 

 

Binnenkort in de kleinere theaters in Nederland.